GESCHIEDENIS traiteur wauters



We schreven het jaar 1980 traiteur Mario Wauters deed zijn deuren open .Erna gewezen verpleegster en Mario met koksopleiding aan de hotelschool in Brussel met de nodige ervaring opgedaan in bekende restaurants starten dit avontuur.

Toen was een traiteur  gekoppeld aan een delicatessenwinkel een primeur met dagschotels en voorbereide gerechten
Mario kreeg de stiel ook ingegeven met de paplepel van zijn vader en zo gebeurde het ook met Günther die in 1980 reeds veel interesse had voor het vak  .

In 2007 was de traiteur aan vernieuwing toe en Günther nam de zaak over van Vader die met pensioen ging op 61jaar .
De winkel werd dan ook ingrijpend verbouwd naar het idee van Günther en Inge zijn echtgenote,hij volgde hotelopleiding  aan de Piva in Antwerpen en verdiende ook zijn sporen in bekende restaurants en catering bedrijven en zijn vrouw had ook jaren ervaring  in de Horeca.

Dit was de gedroomde formule om deze zaak nieuw op te starten  naar de behoeften van deze tijd.