Steeds de juiste oplossing

Een totaalpakket

Wij verzorgen uw receptie, diner, walking-diner, barbeque, tuinfeest, communie, huwelijksfeest, bedrijfsevenement, party en nog zoveel meer. U kan het maar verzinnen, wij zorgen voor het welslagen van uw feest. Voor elk budget, elk thema, elk verlangen zullen wij graag wat voor u uitwerken!

Jarenlange ervaring

We kunnen u een totaalpakket aanbieden, met of zonder bediening. Aankleding tafels, zaal, drank en wijnen! Alles kunnen wij voorzien, zodat u over niets zorgen hoeft te maken en met een gerust hart uw gasten kan ontvangen. Tevens werken wij samen met een evenementenbureau om de hele organisatie te verzorgen. Elk event wordt uniek benaderd en volledig naar uw wensen ingevuld. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij elk feest uniek maken.

Verse producten

Wij werken enkel met verse producten en al onze gerechten zijn huisgemaakt. Wenst u enkel uw gerechten en zelf af te halen of leveren wij het aan huis, dan kan dit ook. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan gerust vrijblijvend een afspraak om de verschillende formules en prijslijsten te komen bespreken.

De familiezaak

In 2007 was Traiteur Wauters aan vernieuwing toe en Günther nam de zaak over van zijn ouders.
De winkel werd dan ook ingrijpend verbouwd naar het idee van Günther en zijn echtgenote Inge. Hij volgde hotelopleiding aan Piva in Antwerpen en verdiende ook zijn sporen in bekende restaurants en cateringbedrijven. Inge had ook jaren ervaring in de horeca.